WELAND DESIGN

Weland Design™ är ett varumärke med stålprodukter för utomhusbruk i estetiskt smakfulla och avskalade moderna former.

Vi får vår inspiration från den småländska myllan, där vi är uppväxta och verkar.

Material: COR-TEN® 

 

SORTIMENT

I vårt sortiment hittar ni bland annat rabattkanter, kantstål, planteringskärl, odlingsbäddar, sektionsbaserade odlingslådor, avskärmare, robotringar, robothus, sopkärlsskydd, vedförvaring, eldstäder och mycket mer. Vårt utbud för exteriöra produkter är i ständig utveckling för att möta våra kunders behov, från den lilla trädgården till större publika platser såsom gator, torg och parker. Vi tror att vår höga kvalitet och känsla för detaljer tillsammans med modern design ger oss de nöjdaste kunder. 

Bläddra i katalogen här:

Produktkatalog

SKÖTSEL & PLACERING

En svensk produkt formgiven och producerad av Weland Design™. En hållbar och väderbeständig fabrikation som naturen själv underhåller år efter år.

VID LEVERANS har oxideringsprocessen precis påbörjats. Hur lång tid det tar innan processen med färgförändring tar beror på klimat och väderförhållanden. Man brukar säga att det kan ta upp till sex år innan plåten har sin slutgiltiga patina. Men det tar i regel bara några veckor innan den roströda färgen framträder. Vid leverans kan det påträffas bokstäver och siffror på din COR-TEN® -produkt. Detta är SSAB:s egna stämplar och de försvinner en liten stund innan oxodideringsprocessen.  

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ är att under oxideringsprocessen kan COR-TEN® missfärga porösa material som exempelvis trä och betong varpå det är viktigt att tänka på var man ställer sin produkt.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen